SNUFFELMATTEN EN SPEELTJES

Wat is een snuffelmat?
  • Met een snuffelmat stimuleer je het natuurlijke gedrag van de hond om voedsel te zoeken. De hond moet zijn neus gebruiken om zijn eten te zoeken tussen de fleece stroken.
  • Het zorgt voor rust en ontspanning en is een leuk denkspelletje voor je hond.
  • Het is een ideale en leuke manier van eten voor honden die te snel eten of niet uit een bak willen eten.
  • Het is erg handig als je een hond hebt die moet revalideren na een operatieve ingreep of als je een hond hebt met artrose/reuma. Het kost weinig tot geen beweging, maar kost zeker wel energie.
  • Het helpt pups om te leren focussen.

Handig voor een maaltijd, maar ook erg leuk voor tussendoor om even een spelletje met je hond te doen

Hoe te gebruiken?

Een snuffelmat is niet een speeltje dat je hond altijd hoeft te hebben. Haal het dagelijks een keer uit de kast en je hond blijft het interessant en leuk vinden om te doen.

De bedoeling van een snuffelmat is om het voer/ wat lekkers voor de hond tussen de fleece stroken te verstoppen. De hond moet het er vervolgens uitzoeken door zijn neus, maar ook hersens te gebruiken. Het kost lekker wat energie bij de hond en bovendien vinden ze het erg leuk om te doen.

Small ±40×32 cm €20,00
Medium ±45×52 cm €32,50
Large ±72×52 cm €45,00

Alle kleuren en combinaties mogelijk (hieronder vindt u enkele voorbeelden van door mij gemaakte snuffelmatten)

Te bestellen door een mail te sturen naar info@hondentrimsalonhirist.nl of door een berichtje te sturen naar 06-30728827. Ook voor overige vragen over bijvoorbeeld de kleuren kunt u een mail/bericht sturen.

SMALL
MEDIUM